TRABZON / OF - Kireçli Dursun Dumangöz Ortaokulu

Mustafa AKYILDIZ - Okul Müdürü

1971 Yılında Trabzon Of Çaltılı Köyünde doğdu. Sırasıyla Çaltılı Köyü İlkokulu, Of şehit Ahmet Türkkan Ortaokulu ve Lisesinde okudu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Resim öğretmenliği  Bölümünden 1997 yılında mezun oldu. Trabzon Taşhan Lisesinde 1998 yılında öğretmenliğe başladı 2005 -2010 yılları arasında aynı okulda müdür yardımcısı olarak çalıştı. 2011 yılında Of Anadolu Öğretmen Lisesinde müdür yardımcısı olarak görevlendirildi. 2013 yılında Yakup Türköz Özel Eğitim Meslek Oklunda kurucu müdür olarak başladığı görevini 2023 yılında zorunlu rotasyon ile sonlandırdı. Halen Trabzon Of Kireçli Dursun Dumangöz İlkokulu/Ortaokulunda Okul Müdürü olarak görevine devam etmektedir.  Evli ve 2 çocuk babasıdır.