TRABZON / OF - Kireçli Dursun Dumangöz Ortaokulu

Okulumuzun Tarihçesi

Okulumuz Kireçli İlkokulu olarak 1952 yılında eğitim-öğretime başlamıştır. 1996 yılına kadar bu şekilde öğretime devam edilen okulda 8 yıllık zorunlu eğitime geçilmesi ile okulumuz Kireçli İlköğretim Okulu olarak hizmet etmeye başlamıştır.

Bu okulun fiziki yetersizliğinden dolayı şu anda eğitim-öğretim yapılmakta olan okul binası hayırsever iş adamı Dursun DUMANGÖZ tarafından yaptırılarak 2008-2009 eğitim-öğretim yılında açılmış ve okulun adı da Kireçli Dursun Dumangöz İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir.

Okulumuz taşımalı eğitim kapsamında taşıma merkezi olup Sarıkaya, Ovacık, Korkut, Keler, Başköy, Ağaçseven, Birlik ve Gümüşören Mahallelerine ait öğrenciler okulumuza gelmektedirler. Yine Köyümüzün mahallelerinin dağınık ve okula uzak olmasından dolayı Gündoğdu, Dere ve Cami mahallesindeki öğrencilerde öğrenci servisleri ile okulumuza taşınmaktadır.

Yayın: 04.03.2013 - Güncelleme: 13.12.2023 15:57 - Görüntülenme: 2033